diongklèng-ongklèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diongklèng-ongklèng Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o) (ng)ꦏ꧀ꦭꦺ (klè) (ng)ꦲꦺꦴ (o) (ng)ꦏ꧀ꦭꦺ (klè) (ng)
Lingga: (ongklèng)

  1. pc diêngèl-êngèl.








Kata kunci/keywords: arti diongklèng-ongklèng, makna diongklèng-ongklèng, definisi diongklèng-ongklèng, tegese diongklèng-ongklèng, tegesipun diongklèng-ongklèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.