diorot-orot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diorot-orot Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o)ꦫꦺꦴ (ro)ꦠ꧀ (t)ꦲꦺꦴ (o)ꦫꦺꦴ (ro)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (orot)
krama/ngoko

  1. ak diêntèk-êntèkake, dibêboros;;
Kacocogna karo borot, orod.








Kata kunci/keywords: arti diorot-orot, makna diorot-orot, definisi diorot-orot, tegese diorot-orot, tegesipun diorot-orot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.