Menyang kontèn

diosikake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diosikaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o)ꦱꦶ (si) (ka)ꦏꦺ ()
Lingga: (osik)

  1. br diélingaké (déning kang kawasa);;
    Kacocogna karo mosik.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diosikake, makna diosikake, definisi diosikake, tegese diosikake, tegesipun diosikake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.