dipèpèdi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

dipèpèdi

basa Jawa[besut]

dipèpèdi

  1. krama/ngoko dicêdhaki, didhêsuk nganti ndhèmpèl;








Kata kunci/keywords: arti dipèpèdi, makna dipèpèdi, definisi dipèpèdi, tegese dipèpèdi, tegesipun dipèpèdi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org