dipêngkok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dipêngkok
Lingga: (pêngkok)
krama/ngoko

  1. ak dipêthukake, dicêgat;
  2. dipapagake (dipèpètake) nganti ora bisa oncat (ent tmr. rêrêmbugan utawa pêpadon)
Kacocogna karo
  • kêpêngkok.








Kata kunci/keywords: arti dipêngkok, makna dipêngkok, definisi dipêngkok, tegese dipêngkok, tegesipun dipêngkok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.