dipêrjaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

dipêrjaya

basa Jawa[besut]

dipêrjaya

  1. (Kw) dikalahake, dipatèni.








Kata kunci/keywords: arti dipêrjaya, makna dipêrjaya, definisi dipêrjaya, tegese dipêrjaya, tegesipun dipêrjaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org