dipaidon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dipaidon
Lingga: (paido)

dipunpaibên

krama
Krama dipaidon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora diandêl (kandhane, omonge);
  2. êngg pc disrêngêni, disalahake.







Kata kunci/keywords: arti dipaidon, makna dipaidon, definisi dipaidon, tegese dipaidon, tegesipun dipaidon

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.