diparil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

diparil

basa Jawa[besut]

diparil

  1. êngg krama/ngoko wis pinêsthi.








Kata kunci/keywords: arti diparil, makna diparil, definisi diparil, tegese diparil, tegesipun diparil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org