diparil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

diparil

basa Jawa[besut]

diparil

  1. êngg krama/ngoko wis pinêsthi.








Kata kunci/keywords: arti diparil, makna diparil, definisi diparil, tegese diparil, tegesipun diparil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.