diparingi gadhuhan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diparingi gadhuhan Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (pa)ꦫꦶ (ri)ꦔꦶ (ngi) (ga)ꦝꦸ (dhu) (ha)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (gadhuh)

  1. ent duwe anak.









Kata kunci/keywords: arti diparingi gadhuhan, makna diparingi gadhuhan, definisi diparingi gadhuhan, tegese diparingi gadhuhan, tegesipun diparingi gadhuhan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.