diplèntèk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

diplèntèk

basa Jawa[besut]

diplèntèk

  1. êngg krama/ngoko ditakok-takokake (digolèki) mênyang êndi-êndi.








Kata kunci/keywords: arti diplèntèk, makna diplèntèk, definisi diplèntèk, tegese diplèntèk, tegesipun diplèntèk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.