diplêndir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

diplêndir

basa Jawa[besut]

diplêndir

  1. krama/ngoko dipêksa dikon nindakake pagawean kang abot (ngungkuli liya-liyane).








Kata kunci/keywords: arti diplêndir, makna diplêndir, definisi diplêndir, tegese diplêndir, tegesipun diplêndir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.