diplêndir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

diplêndir

basa Jawa[besut]

diplêndir

  1. krama/ngoko dipêksa dikon nindakake pagawean kang abot (ngungkuli liya-liyane).








Kata kunci/keywords: arti diplêndir, makna diplêndir, definisi diplêndir, tegese diplêndir, tegesipun diplêndir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org