diplanggrangake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

diplanggrangake

basa Jawa[besut]

diplanggrangake

  1. krama/ngoko ditumpangake ing jagrag, sanggan lsp;








Kata kunci/keywords: arti diplanggrangake, makna diplanggrangake, definisi diplanggrangake, tegese diplanggrangake, tegesipun diplanggrangake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.