diprèjèngi

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

diprèjèngi
Lingga: (prèjèng)
krama/ngoko

  1. kayu kang diprèjèngi;
  2. ent diwangun kang prayoga;







Kata kunci/keywords: arti diprèjèngi, makna diprèjèngi, definisi diprèjèngi, tegese diprèjèngi, tegesipun diprèjèngi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.