diprèjèngi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diprèjèngi
Lingga: (prèjèng)
krama/ngoko

  1. kayu kang diprèjèngi;
  2. ent diwangun kang prayoga;








Kata kunci/keywords: arti diprèjèngi, makna diprèjèngi, definisi diprèjèngi, tegese diprèjèngi, tegesipun diprèjèngi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.