diprentah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diprentah
Lingga: (prentah)

  1. dirèh, dikuwasani;
  2. ent diprentahi) krama/ngoko didhawuh(-i) ki: dikon, dikon nindakake.








Kata kunci/keywords: arti diprentah, makna diprentah, definisi diprentah, tegese diprentah, tegesipun diprentah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.