dipulasara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dipulasara
Lingga: (pulasara)
krama/ngoko

  1. diopèni kanthi bêcik (tmr. wong lara lsp);
  2. êngg dipiyara, diingu;
  3. êngg digarap (tmr. palêmahan lsp);
  4. pc digêbugi, diajar (tmr. bocah cilik).








Kata kunci/keywords: arti dipulasara, makna dipulasara, definisi dipulasara, tegese dipulasara, tegesipun dipulasara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.