dipun-dêdahakên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dipun-dêdahakên Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦢꦼ () (da) (ha)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (dêdah)

  1. êngg
krama
Krama dipun-dêdahakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dituduhake.









Kata kunci/keywords: arti dipun-dêdahakên, makna dipun-dêdahakên, definisi dipun-dêdahakên, tegese dipun-dêdahakên, tegesipun dipun-dêdahakên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org