dipun-sêkarakên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dipun-sêkarakên Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦱꦼ () (ka) (ra)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)

krama
Krama dipun-sêkarakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ditêmbangake;







Kata kunci/keywords: arti dipun-sêkarakên, makna dipun-sêkarakên, definisi dipun-sêkarakên, tegese dipun-sêkarakên, tegesipun dipun-sêkarakên

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.