dipun-sêrat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dipun-sêrat
Lingga: (sêrat)

krama
Krama dipun-sêrat
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ditulis;
  2. dibathik.







Kata kunci/keywords: arti dipun-sêrat, makna dipun-sêrat, definisi dipun-sêrat, tegese dipun-sêrat, tegesipun dipun-sêrat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.