Menyang kontèn

dipun-têdha

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dipun-tedha ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ꦠꦼ (nte^) (dha)
Lingga: (tedha)

krama
Krama dipun-têdha
Ngoko dipangan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dipangan;
  2. dijaluk.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dipun-têdha, makna dipun-têdha, definisi dipun-têdha, tegese dipun-têdha, tegesipun dipun-têdha

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.