dipun-têdhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dipun-têdhi
Lingga: (têdhi)

krama
Krama dipun-têdhi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dipangan;
  2. dijaluk
Kacocogna karo
  • têdha.







Kata kunci/keywords: arti dipun-têdhi, makna dipun-têdhi, definisi dipun-têdhi, tegese dipun-têdhi, tegesipun dipun-têdhi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.