dipunsukakakên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dipunsukakakên Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦱꦸ (su) (ka) (ka)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)

krama
Krama dipunsukakakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diwènèhake.







Kata kunci/keywords: arti dipunsukakakên, makna dipunsukakakên, definisi dipunsukakakên, tegese dipunsukakakên, tegesipun dipunsukakakên

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.