Menyang kontèn

diputêr

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diputer
Lingga: (puter)

  1. diubengaké (obèngan motor, jam lsp);
  2. diénggokaké bali (tmr. kréta, montor lsp);
  3. dielih ditandur (dipendhem) ing panggonan liya (tmr. wit, kuburan);
  4. dibabitaké (tmr. pedhang);
  5. didongani supaya bali (tmr. wong minggat lsp);
  6. br dierèhaké, dikuwasani (tmr. jagat, negara)


Kacocogna karo

  • puteran.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diputêr, makna diputêr, definisi diputêr, tegese diputêr, tegesipun diputêr

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.