diputhun-puthun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

diputhun-puthun

basa Jawa[besut]

diputhun-puthun

  1. krama/ngoko ak diuthun-uthun.








Kata kunci/keywords: arti diputhun-puthun, makna diputhun-puthun, definisi diputhun-puthun, tegese diputhun-puthun, tegesipun diputhun-puthun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org