dipuwung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

dipuwung

basa Jawa[besut]

dipuwung

  1. krama/ngoko ditrimakake (dianggêp wis prayoga) marga ora bisa olèh kang luwih prayoga;








Kata kunci/keywords: arti dipuwung, makna dipuwung, definisi dipuwung, tegese dipuwung, tegesipun dipuwung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org