dirêngga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dirêngga
Lingga: (rêngga)
krama/ngoko

  1. dipajang, dipacak murih katon endah;
  2. dicandra, dirumpaka;
  3. diopèni, dijaga;








Kata kunci/keywords: arti dirêngga, makna dirêngga, definisi dirêngga, tegese dirêngga, tegesipun dirêngga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.