dirham

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dirham Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (r) (ha)ꦩ꧀ (m)

krama/ngoko

  1. dhuwit êmas (nganggo tulisan Arab).









Kata kunci/keywords: arti dirham, makna dirham, definisi dirham, tegese dirham, tegesipun dirham
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.