disènggroki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

disènggroki Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦱꦺ () (ng)ꦒꦿꦺꦴ (gro)ꦏꦶ (ki)
Lingga: (sènggrok)
krama/ngoko

  1. disanggroki
Kacocogna karo
  • sanggrok.








Kata kunci/keywords: arti disènggroki, makna disènggroki, definisi disènggroki, tegese disènggroki, tegesipun disènggroki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.