disênggara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

disênggara Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦱꦼ () (ng) (ga) (ra)
Lingga: (sênggara)

  1. (Kw) disapa (diaruh-aruhi) kalawan manis;








Kata kunci/keywords: arti disênggara, makna disênggara, definisi disênggara, tegese disênggara, tegesipun disênggara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org