disangsangi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

disangsangi
Lingga: (sangsang)
ki

  1. êngg krama/ngoko: sampiran, pamepean;
  2. dicundhuki;








Kata kunci/keywords: arti disangsangi, makna disangsangi, definisi disangsangi, tegese disangsangi, tegesipun disangsangi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org