disapih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

disapih
Lingga: (sapih)

  1. pisah, lèrèn ênggone padudon (kêrêngan);
  2. (dipêgêng ki) dilèrèni ênggone nusu;








Kata kunci/keywords: arti disapih, makna disapih, definisi disapih, tegese disapih, tegesipun disapih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org