disarèkake

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

disarèkake
Lingga: (sare)
ki

  1. diturokake;
  2. dikubur;







Kata kunci/keywords: arti disarèkake, makna disarèkake, definisi disarèkake, tegese disarèkake, tegesipun disarèkake

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.