disisrik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

disisrik Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦱꦶ (si)ꦱꦿꦶ (sri)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (sisrik)

  1. êngg pc dikêsrik, dikêrik.








Kata kunci/keywords: arti disisrik, makna disisrik, definisi disisrik, tegese disisrik, tegesipun disisrik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.