disiwir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

disiwir Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦱꦶ (si)ꦮꦶ (wi) (r)
Lingga: (siwir)

  1. êngg pc disuwir.








Kata kunci/keywords: arti disiwir, makna disiwir, definisi disiwir, tegese disiwir, tegesipun disiwir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org