dislênthik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dislênthik
Lingga: (slênthik)
krama/ngoko

  1. disêntèg ing driji sing ditêkuk banjur dijêpatake;
  2. dipengkal (ing jaran).








Kata kunci/keywords: arti dislênthik, makna dislênthik, definisi dislênthik, tegese dislênthik, tegesipun dislênthik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org