dislênthik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dislênthik
Lingga: (slênthik)
krama/ngoko

  1. disêntèg ing driji sing ditêkuk banjur dijêpatake;
  2. dipengkal (ing jaran).








Kata kunci/keywords: arti dislênthik, makna dislênthik, definisi dislênthik, tegese dislênthik, tegesipun dislênthik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.