dislanggrangake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dislanggrangake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦱ꧀ꦭ (sla) (ng)ꦒꦿ (gra) (nga)ꦏꦺ (ke)

  1. pc dislagangake.








Kata kunci/keywords: arti dislanggrangake, makna dislanggrangake, definisi dislanggrangake, tegese dislanggrangake, tegesipun dislanggrangake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org