ditêbus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ditêbus
Lingga: (têbus)
krama/ngoko

  1. ditêbus mawali-wali utawa barange akèh;
  2. gênti disoali cangkriman (marga ora bisa mbatang);








Kata kunci/keywords: arti ditêbus, makna ditêbus, definisi ditêbus, tegese ditêbus, tegesipun ditêbus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.