ditêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ditêt Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦠꦼ ()ꦠ꧀ (t)
Lingga: (têt)

  1. (Kw) diênêtake
Kacocogna karo
  • ênêt, nêt.








Kata kunci/keywords: arti ditêt, makna ditêt, definisi ditêt, tegese ditêt, tegesipun ditêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org