Menyang kontèn

ditakêr warêg

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ditaker wareg ꦢꦶ (di) (ta)ꦏꦼꦂ (ke^r) (wa) (re^)ꦒ꧀ (g)
Lingga: (taker)

  1. disrengeni nganti tobat-tobat







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ditakêr warêg, makna ditakêr warêg, definisi ditakêr warêg, tegese ditakêr warêg, tegesipun ditakêr warêg

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.