dite

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dite Aksara Jawa: ꦢꦶꦠꦺ

  1. (Kw) Ngahad.









Kata kunci/keywords: arti dite, makna dite, definisi dite, tegese dite, tegesipun dite
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org