dite

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dite Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦠꦺ (te)

  1. (Kw) Ngahad.









Kata kunci/keywords: arti dite, makna dite, definisi dite, tegese dite, tegesipun dite
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.