dithinthing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dithinthing
Lingga: (thinthing)
krama/ngoko

  1. dithuthuk supaya muni tmr. dhuwit lsp;
  2. pc ditakoni kaantêpane
Kacocogna karo
  • thing, thingthing.








Kata kunci/keywords: arti dithinthing, makna dithinthing, definisi dithinthing, tegese dithinthing, tegesipun dithinthing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.