ditinggil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ditinggil
Lingga: (tinggil)
krama/ngoko

  1. dijunjung, diumbulake;
  2. ditibani apa-apa saka ing dhuwur
Kacocogna karo
  • tênggêl.








Kata kunci/keywords: arti ditinggil, makna ditinggil, definisi ditinggil, tegese ditinggil, tegesipun ditinggil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org