ditonjok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ditonjok Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦠꦺꦴ (to)ꦤ꧀ (n)ꦗꦺꦴ (jo)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (tonjok)
krama/ngoko

  1. diwènèhi sêga salawuhane minangka ulêm-ulêm duwe gawe (sarta diarêp-arêp pasumbange);








Kata kunci/keywords: arti ditonjok, makna ditonjok, definisi ditonjok, tegese ditonjok, tegesipun ditonjok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org