ditorap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ditorap Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦠꦺꦴ (to) (ra)ꦥ꧀ (p)
Lingga: (torap)
krama/ngoko

  1. êngg diêlêbi ing banyu.








Kata kunci/keywords: arti ditorap, makna ditorap, definisi ditorap, tegese ditorap, tegesipun ditorap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.