ditungka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ditungka Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦠꦸ (tu) (ng) (ka)
Lingga: (tungka)
krama/ngoko

  1. dadakan ditututi (ditêkani);








Kata kunci/keywords: arti ditungka, makna ditungka, definisi ditungka, tegese ditungka, tegesipun ditungka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.