diucêk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diucêk
Lingga: (ucêk)
krama/ngoko

  1. dipênêt-pênêt ing driji (tmr. mata);
  2. dirêmêt-rêmêt sarta digosok-gosokake (tmr. wasuhan lsp);
  3. pc tansah disrêngêni.








Kata kunci/keywords: arti diucêk, makna diucêk, definisi diucêk, tegese diucêk, tegesipun diucêk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.