diudhal-udhal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diudhal-udhal
Lingga: (udhal)
krama/ngoko

  1. diuculi lan dibukak (tmr. buntêlan, tumpukan sandhangan lsp), diudhari lan diiwir-iwir (tmr. têmbako lsp);
  2. ent diwiyak sarta dikandhak-kandhakake marang wong akèh tmr. wadi
Kacocogna karo
  • udhar, odhal-adhil.








Kata kunci/keywords: arti diudhal-udhal, makna diudhal-udhal, definisi diudhal-udhal, tegese diudhal-udhal, tegesipun diudhal-udhal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org