diudhal-udhal

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

diudhal-udhal
Lingga: (udhal)
krama/ngoko

  1. diuculi lan dibukak (tmr. buntêlan, tumpukan sandhangan lsp), diudhari lan diiwir-iwir (tmr. têmbako lsp);
  2. ent diwiyak sarta dikandhak-kandhakake marang wong akèh tmr. wadi
Kacocogna karo
  • udhar, odhal-adhil.







Kata kunci/keywords: arti diudhal-udhal, makna diudhal-udhal, definisi diudhal-udhal, tegese diudhal-udhal, tegesipun diudhal-udhal

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.