diuncit-uncit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

diuncit-uncit
Lingga: (uncit)
krama/ngoko

  1. dijambak lan dicènèng;
  2. êngg pc tansah dioyak-oyak;








Kata kunci/keywords: arti diuncit-uncit, makna diuncit-uncit, definisi diuncit-uncit, tegese diuncit-uncit, tegesipun diuncit-uncit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.