Menyang kontèn

diunggar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diunggar
Lingga: (unggar)
êngg krama/ngoko

  1. ak dijenggaraké (tmr. apa-apa sing kempel; kaya ta sega, ketan lsp);
  2. br diuja (diumbar) tmr. kekarepan, hawa nepsu lsp.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diunggar, makna diunggar, definisi diunggar, tegese diunggar, tegesipun diunggar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.