diungkurake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diungkurake
Lingga: (ungkur)

  1. didokok ing saburine, ora diarêpake;
  2. ditrap (didokok lsp) mungkur;
  3. ent disingkur, diêmohi;








Kata kunci/keywords: arti diungkurake, makna diungkurake, definisi diungkurake, tegese diungkurake, tegesipun diungkurake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.