diuntupake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diuntupake
Lingga: (untup)
krama/ngoko

  1. dikatonake pucuke sathithik;
  2. ent diwahyakake sathithik (gagasane, panêmune)
Kacocogna karo
  • muntup.








Kata kunci/keywords: arti diuntupake, makna diuntupake, definisi diuntupake, tegese diuntupake, tegesipun diuntupake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.